Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’dan Çankaya’ya uzanan yol….

Beş yıl Beykoz’da Kaymakamlık yaptığı süreç içerisinde yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan Aydın Ergün, Beykoz’un ardından gitmiş olduğu Diyarbakır’ın Sur ilçesinden sonra Başkent’e atandı.

Beş yıl Beykoz’da Kaymakamlık yaptığı süreç içerisinde yediden yetmişe herkesin

Ankara Çankaya Kaymakamı olan Aydın Ergün görevine başladı. Beykoz’da görev yapmış olduğu süre içerisinde eğitim konusunda önemli projelere imza atan Aydın Ergün, Sosyal Yardımlaşma anlamında da adından sıkça söz ettiren bir kaymakam olmuştu.

aydin ergun canka AZ rcvJWMw

Yozgat Yerköy Kaymakamı iken 21 Kasım 2007 yılında Beykoz’a atanan Aydın Ergün, Beykoz’dan sonra Diyarbakır’ın Sur İlçesinde görev yaptığı sırada da Beykoz’daki dostlarını unutmamıştı.

Fırsat buldukça Beykoz’a ziyaretlerde bulunan Aydın Ergün, Diyarbakır’da kendisini ziyarete giden çok sayıda Beykozluyu da ağırladı… Her görev yaptığı yerde geniş kitlelerin sevgisini kazanan Aydın Ergün, Beykoz Belediye Meclisi’nin kararıyla fahri Beykozlu ilan edilmiş, yine Beykoz Belediyesi’nin destekleri ile Diyarbakır’ın Sur İlçesinde Beykoz kütüphanesi kurmuştu.

aydin ergun canka oqbK3PMEGC

Aydın Ergün’ün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ülkenin en önemli ilçesi konumundaki Çankaya Kaymakamlığına atanması dikkati çekti.

Haber Merkezi