Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’daki operasyonda 7 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Beykoz Asayiş Büro Amirliğince Çengeldere Mahallesi’nde bir adrese yapılan baskında 7 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

Beykoz Asayiş Büro Amirliğince Çengeldere Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında

Narkotik Suçlarla Mücadele faaliyetleri kapsamında Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince 21 Ekim'de Çengeldere Mahallesi'ndeki bir adrese baskın düzenlendi.

Cumhuriyet Savcılığının kararı ve talimatları neticesinde F.E. isimli şüphelinin evinde yapılan aramalarda 7 kilo 145 gram uyuşturucu madde ile 1 adet ruhsatsız yivisiz av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheli F.E., Türk Ceza Kanunu 191. madde ve 2521 sayılı SKM kapsamında işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi