Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’daki evine gitmeden imza atmaya gitti

Çavuşbaşıspor’da yetişen, daha sonra Beykoz 1908 A.Ş. altyapısında şampiyonluklar yaşayan yetenekli oyuncu son olarak Ortaçeşmespor takımında görev yapmıştı.

Çavuşbaşıspor'da yetişen, daha sonra Beykoz 1908 A.Ş. altyapısında şampiyonluklar yaşayan

Vatani görevi için Ankara Balgat'ta olan Bayram Uçar teskeresini alır almaz görev yaptığı Anıtkabir'i bu kez sivil biri olarak ziyaret ettikten sonra bindiği otobüs ile geldiği Beykoz'da, ayağının tozuyla evinde dahi uğramadan Rüzgarlıbehçespor Kulübünün yolunu tuttu.

Orada bir zamanlar yan yana oynadığı futbolcu arkadaşları ile Rüzgarlıbahçespor takımına transferini gösteren fotoğraf karesinde buluştu.

asker beykoz 1 6XilSwRZM0

Sembolik imzaların atılması sonrasında ilk mesajını Dost Beykoz’a veren Bayram Uçar futbolsuz geçen günlerin son derece zor olduğunu söylerken, "Güzel bir askerlik süreci yaşadım, Anıtkabir'de görev yaptım bu hayatım boyunca unutamayacağım anıları biriktirmeme neden oldu. Ancak hayat felsefesi tamamen futbola odaklanmış biri olarak ailemden sonra en çok futbolu özledim." ifadelerine yer verdi.

asker beykoz 3 JDT7PGLX7m

Vakti yettiğince Beykoz takımlarının maçlarını sosyal medyadan ve haber sitelerinden takip ettiğini kaydeden Uçar, "Ankara'dan döndüğüm gün arkadaşlarımın da tercihi olan Rüzgarlıbahçespor'a geçiş yaptık. Bu transferlerde ön ayak olan Yahya Erdem'e teşekkür ediyoruz. Rüzgarlıbahçespor benim yeniden futbolculuk serüvenimin başlangıç yeri oldu. Fatma Taşkıranlar Başkanımız, Bayram Taşkıranlar abimiz fedakarca uğraş vermekte. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. İlk çıkacağımız maçı heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu.

Spor Servisi