Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da şok hizmet yeniden devrede

Daha önce Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün başkanlığı döneminde uygulanan ‘şok hizmet’ Melih Karakaya’nın koordinesinde yeniden başladı.

Daha önce Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül'ün başkanlığı döneminde uygulanan

Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya’nın koordinesinde; ilçenin tamamında bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor.

Beykoz’un tamamında vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmalar kapsamında Beykoz Belediyesi ekipleri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri yerinde değerlendirerek hızlı çözümler üretiyor.

hizmet1507 Ionq cO Oc

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı 70 personel, 20 araçla Fatih Mahallesi’nde yoğun bir mesaiyle eş zamanlı çalışmalar yürüttü. Yapılan çalışmalarla ulaşım konforu artırılırken, çevre düzenlemesiyle de daha estetik ve güvenli alanlar oluşturuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çavuşbaşı Fatih Mahallesi Demokrasi Caddesi, Karanfil Caddesi, Bereketli Sokak, Gözcü Sokak ve Müzellef Sokak’ta yol genişletme, asfalt yama ve duvar imalatı çalışmaları gerçekleştirdi.

32 Sokakta ot-çalı temizliği, parkların tadilatları ile ağaçların kuru ve tehlike arz eden dal budamaları yapıldı.

hizmet15072 Y6CEVUyEda

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise; Fatih Mahallesi Gündoğdu Caddesi, Çamoluk Sokak, Yaver Sokak ve Efsane Sokak başta olmak üzere toplam 32 cadde ve sokakta ot-çalı temizliği ve tehlike arz eden ağaçların alandan uzaklaştırılması ile kuru dal budaması yaparak araç ve yaya geçişini kolaylaştırdı. Mahalledeki 3 adet çocuk parkının bakım-onarım ve tamiratlarını gerçekleştirdi.

Başkan Yardımcısı Melih Karakaya, Fatih Mahallesi Muhtarı Recep Baltacı ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Sahada görevli ekiplerle bir araya gelen heyet, Beykoz Belediyesi ekiplerine kolaylıklar dileyip tatlı ikram ettiler.

hizmet15072 Cc8t8Lb5Ng

Haber Merkezi