Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da palyaçolar çocukları eğlendirdi

Yüksek lisans öğrencisi Furkan Can, gönüllü olarak Beykoz’un Tokatköy mahallesindeki çocuklara 23 Nisan nedeniyle sürpriz yaptı.

Yüksek lisans öğrencisi Furkan Can, gönüllü olarak Beykoz’un Tokatköy mahallesindeki

Gönüllü palyaço Furkan Can, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sürpriz yaparak onlarla dans etti, oyuncak hediye etti.

Yaklaşık 4 yıldır boş zamanlarını çocukları eğlendirmeye ayıran Furkan Can arkadaş grubuyla İstanbul’un farklı ilçelerini ziyaret ediyor.

Bu kapsamında Beykoz’un Tokatköy Mahallesine gelen Can ve arkadaşları burada evlerinde kalan çocuklarla birlikte dans ederek balon ve küçük oyuncaklar hediye etti.

beykozdapalyacolarcocuklarieglendirdi3 2aqpHwafgb

“Evde kalan kardeşlerimizin yüzü güldü”

Etkinliklerini 23 Nisan Perşembe günü yapmayı planladıklarını ancak tavsiye kararları sonrası uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 22 Nisan’da gerçekleştiren Furkan Can, “Bugün çocuklara ne yaparsak onlarda kendilerinden sonra gelen çocuklara aynısını yapar. Bu kapsamda evde kalan kardeşlerimizin yüzünü güldürmeyi amaçlayarak bugün Beykoz’dayız. Sosyal mesafeyi koruyarak güzel bir etkinlik oldu.” dedi.

Çevre binalardaki aileler de Can’ın gösterisine kayıtsız kalmazken, Tokatköy Mahallesi sakinleri bu yıl 100. Yılı kutlanacak 23 Nisan Bayramını keyifli karşıladı.

Haber Merkezi