Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da koronavirüs sakinliği dikkati çekti

Koronavirüs’ün yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı’nın almış olduğu bir dizi kararların uygulamaları Beykoz’da kendini gösterdi.

Koronavirüs’ün yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı’nın almış olduğu bir dizi

Dünyada yaşana Koronovirüs salgını dolayısı ile her geçen gün yeni yeni önlemeler alınırken, dün itibarı ile başlayan Cafe, eğlence mekânları, çay bahçeleri, kahvehanelerin kapatılma kararı sonrasında Beykoz'da da bu kararın uygulanmasına başladı.

Beykoz ilçesinde özellikle sahil kesiminde bulunan cafeler, çay bahçelerinde her zaman bu mevsimde yani ilkbahara girildiği bu günlerde yaşanan hareketliliğe rastlanılmıyor. Güneşli güzel bir havaya karşın sahildeki banklar boş kalırken, dolu dolu olan işletmelerin kepenklerinin, kapılarının kapatılması –Acaba ileriki günlerde bazı ülkelerde olduğu gibi her dükkan, işletme de kapanır mı?– sorularını da beraberinde getirdi.  

Çocuk parklarında adeta in-cin top oynarken, sahilde dolaşanlar ise her zaman günlük sportif yürüyüşlerini yapan orta yaş üzeri insanlar idi. Beykoz Çayırından-Paşabahçe'ye kadar yaptığımız yürüyüşte 1 tane çocuğa rastlamadık desek yeridir. 

sakin 4 hbSQuBdPhR

Beykoz genelinde rastlanan sessizlik anlarından birinin adresi de Anadolukavağı idi. Balık restoranları ve her an sokaklarında, yollarından bir turist kafilesini görmeye alıştığımız Anadolukavağı'nda martıların sesi de olmasa tam bir terk edilmiş kasaba görüntüsü hakimdi.

sak O4HCuRlRvJ

Öte yandan Beykoz Devlet Hastanesi’nde yaşanan sakinlikte dikkati çekti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Beykozlularında mecbur kalmadıkça hastaneye gelmeyi tercih etmedikleri görüldü.

sakin 9 VCaLbfon1E

Haber Merkezi