Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da köpek otelleri de bayrama hazır

Beykoz’da 2018 yılından beri köpek oteli işleten Tufan Sakarya, bayram tatillerinde köpek otellerinde yoğunluk yaşandığını söyledi.

Beykoz'da 2018 yılından beri köpek oteli işleten Tufan Sakarya, bayram

Beykoz'da 2 dönümlük arazi üzerine kurulu 30 köpek kapasiteli köpek otelinde hayvanseverlere ve köpeklere hizmet veren Sakarya, "16 yıl özel sektörde çalıştım. Ormanda bulduğum kendi köpeğimin eğitimiyle ilgilenirken köpek eğitmenliği eğitimi aldım. 2018 yılında burayı açtım. Burası 2 dönümlük arazi üzerine kurulu butik bir işletmedir.

En fazla 30 tane köpek kabul ediyoruz. Sadece sosyal olan köpekleri burada ağırlıyoruz. Agresif ve davranış sorunu olan köpekleri kabul etmiyoruz ki işten keyif alabilelim hem de misafirlerimize VİP hizmet sunmuş olalım. Burada ev kuralları bizim için öncelikli. Görüşmelerimizi randevu ile yapıyoruz. 2018 yılından buyana hem eğitim hem konaklama ve danışmanlık, kreş ve transfer hizmetleri veriyoruz" dedi.

bbdb1 WkOtRPBJ 9

Tufan Sakarya, "Köpek sahiplerinin ihtiyacı doğrultusunda bir gün kalan da var, bir sene de kalan var. 3 ay yurtdışına gideceğim deyip köpeğini bırakan da var. Özellikle yoğun süreçlerde ve 9 günlük bayram tatillerinde insanlar bunu değerlendirdiklerinde 9 günlük konaklama süreleri var. İhtiyaç neyse o doğrultuda kalıyorlar.

bbdb3 brnTawLLYF

Kreş hizmetimiz de var sabah 09.00 akşam 19.00 arasında çalışıp köpeğinin evde kalmasını istemeyenler köpeklerini buraya bırakıp akşam alıyorlar. Sadece sosyal köpekleri kabul ettiğimiz için hepsi özgüvenli ve birbiriyle uyum içindeler. Köpekler birbirleriyle insanla anlaştıklarından daha iyi anlaşıyorlar. Yeşil alanda oynuyorlar. Suyu sevenler havuza girip yüzüyor. Bazı köpekler pansiyonun yanında eğitim de alıyorlar. Onları ayrı olarak neye ihtiyacı varsa onu yapıyoruz. Çeşitli oyunlar oynuyoruz. Özel günlerde köpekler için mangal da yapabiliyoruz" diye konuştu.

bbdb4 TmPVlFte4W

Yaz aylarında yoğunluğun arttığını belirten Tufan Sakarya, "Bizim sektörümüz biraz da sezonluktur. Yazın, tatille beraber köpeklerin pansiyon ihtiyacı artıyor. Kış ayları daha durgun geçiyor. Buraya sahibi tarafından özgüvenle yetiştirilmiş köpekler geldiği için sorun olmuyor. Bazen buraya ilk defa gelen köpekler ilk yarım saat endişe yaratabiliyor. Ama bunu çok kısa sürede aşıyor. Sahibi almaya geldiğinde sahibine karşı hiç ayrılmamış gibi davranıyor" dedi.

Haber Merkezi