Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da kar şiddetini arttırıyor

Beykoz’da dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı puslu havayla birlikte etkisini arttırıyor.

Beykoz'da dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı puslu

Beykoz genelinde etkisini arttıran kar yağışı puslu havayla birlikte zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Özellikle dik rampalarda bazı yolların kapanmasına neden olan yağış nedeniyle bazı sürücüler ilerlemekte zorlandı.

Öte yandan okulların tatil edilmesi ve kamu kurumlarında idari tatil ilan edilmesi trafiği rahatlatırken, vatandaşlar kısmi olarak toplu taşıma araçlarında yoğunluk oluşturdu.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına 7/24 esasıyla devam ettiklerini kaydetti.

Aydın, "Ekiplerimiz tüm noktalarda sahada, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına 7/24 esasıyla devam ediyor. Sizlerden ricamızı tekrar hatırlatalım; gerekmedikçe özel araçlarınızla yola çıkmamanız ve ihtiyaç hallerinde bize ulaşmanız. 444 66 61" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi