Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da kadro tamamlanıyor bir yardımcı daha atandı

Beykoz Belediye Başkanı Köseler, kadrosunu tamamlıyor. Köseler, 5. Başkan Yardımcısı olarak Turgay Sucuoğlu’nu atadı.

Beykoz Belediye Başkanı Köseler, kadrosunu tamamlıyor. Köseler, 5. Başkan Yardımcısı

Turgay Sucuoğlu Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler 4 başkan yardımcısının ardından 5. yardımcısının da atamasını yaptı.

Başkan Köseler, Bilgehan Murat Miniç, Taner Aksu, Müfit Yetkin ve Fidan Gül’ü Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olarak ataması sonrasında 5. İsmi de belirledi. Köseler, 2021 yılında CHP’ye üye olan ve daha önce KAS-DER Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Turgay Sucuoğlu’nu Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Bu atama ile birlikte Başkan Köseler’in kurmay kadrosu büyük oranda belirlenirken, Bilgehan Murat Miniç, Taner Aksu’nun dışında Sucuoğlu Beykoz’dan Başkan Yardımcısı olarak atanan 3. İsim oldu.

beykozun 5inci baskan yardimcisi belli IvmSz90zAJ

Başkan Yardımcıları Müfit Yetkin, Fidan Gül ve Beytaş Genel Müdürü Kemal Taştan’ın Beykoz dışından gelmiş olması bazı eleştirilere neden olmuştu.

Aslen Kastamonulu olan Turgay Sucuoğlu, 2008 yılında kurduğu Beykoz Mimarlık firmasıyla ticari faaliyetlerini de sürdürürken, İncirköy Mahallesinde ikamet etmektedir.

Sucuoğlu, CHP’nin 2024 seçimlerinde 1. Sıra Meclis Üyesi adayı olarak seçilerek, İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi olmuştu.

Haber Merkezi