Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da çocuklar için üç park daha

Beykoz Belediyesi çocukların neşeyle koşup oynayacağı 3 parkı hizmete açtı.

Beykoz Belediyesi çocukların neşeyle koşup oynayacağı 3 parkı hizmete açtı.

Park yapım çalışmalarıyla her geçen gün ilçeyi güzelleştiren Beykoz Belediyesi, çocukların güvenle koşup oynayabileceği, modern oyun üniteleriyle donattığı yeni parkları tamamladı.

Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Rüzgarlıbahçe Dereboyu Sokak’ta bin 814 m2’lik alanda kurulan parkta mini basketbol sahası, fitnes alanı, kamelya, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, piknik alanları yer aldı.

Yenimahalle Baraj Sokak’taki çocuk parkı oyun üniteleri, fitnes aletleri, kamelya, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, piknik ve oyun alanlarıyla hazırlandı.

beykozaucparkdaha 8 z 3MqJY4LD

-Macera alanı çocukları bekliyor

Yenilenen Göztepe Parkı’nda ise çocuk oyun ve macera alanı ile fitnes alanı amfi, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, engelli rampası, süs havuzu yapıldı.

-"Çocuklarımız mutlu olsun istiyoruz" 

Park yapım çalışmalarıyla ilçeye pırıl pırıl mekânlar kazandırdıklarını ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Yeni parklarla çocuklarımızın mutu olmasını, ilçe sakinlerimize bakımlı ve güzel alanlar sunmayı amaçlıyoruz. Bu alanlara sahip çıkmak, buraları korumak da vatandaşlarımıza düşüyor. Parklarımız, oyun gruplarımız, yeni alanlarımız ilçe sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi