Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da 30 Ağustos Zafer Coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin ulusal bayramı 30 Ağustos Zafer Bayramı, Beykoz’da da kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nin ulusal bayramı

Beykoz Kaymakamlığı tarafından organize edilen törene Kaymakam Süleyman Erdoğan'ın yanı sıra Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin, AK Parti ve CHP'li Meclis Üyeleri, İstanbul Boğaz Komutanı Tümamiral Ercüment Tatlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, AK Parti, CHP, MHP ve İşçi Partisi'nin İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Törene; TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da büyük bir ilgi gösterdi.

30 agust 201 vdOFriJbL

İlçe Milli eğitim Müdürü Kazım Bozbay'ın sunumunu yaptığı tören, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan'ın Kaymakamlık adına Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı. Ardından Boğaz Komutanlığı adına Tümamiral Ercüment Tatlıoğlu ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de anıta çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundular. Katılımcıların hep birlikte okudukları İstiklâl Marşı'nın ardından resmî tören sona erdi.

30 agust 201 P4VMS0gdlV

Törenin ardından Kaymakam Süleyman Erdoğan, tüm katılımcıları Kaymakamlık binasında 30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna gerçekleştirilecek olan kokteyle davet etti. Başkan Çelikbilek, Boğaz Komutanı Tümamiral Ercüment Tatlıoğlu ve devlet temsilci ve yöneticileri çağrıya uyarken, CHP, MHP ve İşçi Partisi adına törene katılan grup, alanda kaldı. Önce CHP grubu ve İP grubu Atatürk anıtına birer çelenk bıraktı ve ardından CHP Beykoz İlçe Başkanı Şevket Arıkan bir basın açıklaması yaptı. Başkan Arıkan açıklamasında, devletin 30 Ağustos gibi resmi törenlerde halktan ayrı bir şekilde kutlama yaptığını iddia ederek, AK Parti yöneticilerini bu uygulamadan sorumlu tuttuğunu söyledi. "Bugün titreyelim ve tüylerimiz diken diken olsun!" diyen CHP İlçe Başkanı Şevket Arıkan, "Cumhuriyeti biz kurduk! Bu ayrımcılığı kaldırsınlar! Biz bu meydanı doldurmak ve kutlamak istiyoruz! Cumhuriyet'in güvencesi biziz" şeklinde konuştu.

CHP'nin ardından boşalan meydana bu kez MHP Beykoz İlçe Teşkilatı geldi ve çelenk bırakmanın peşi sıra İstiklâl Marşı'nı da resmî törenin ardından ikinci kez okudular.

Kaymakamlıkta verilen kokteyle ise törende bulunan hemen herkesin katıldığı gözlendi. Kaymakam Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Komutan Tümamiral Ercüment Tatlıoğlu, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve CHP Beykoz İlçe Başkanı Şevket Arıkan ile birlikte bir süre masa etrafında sohbet etti.

İkramların ardından ise Kaymakamlıkta gerçekleştirilen 30 Ağustos Kokteyli sona erdi.

Haber Merkezi

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. CHP ve MHP’nin bu tutumu artık sıkıcı olmaya başladı. Yıllardır resmi protokol gereği olarak siyasi partilerin çelenk koymasına izin verilmiyor. Yapmayın artık şunu. Memleketinizi bu kadar önemsiyorsanız önce kendi liderlerinizi bir sorgulayın. Yıllardır o koltuklarda bir çok mağlubiyet aldılar ve hala daha koltuktan vazgeçemiyorlar. Bir şeyleri bu şekilde değiştiremezsiniz. Çok çalışın iktidara gelin. Bu şekilde millete soğukluktan başka bir şey veremiyorsunuz.

  2. SÜNNET ŞÖLENİNİ ÇOK GÜZEL BİR GÜNE DENK GETİRMİŞ BELEDİYE ,BENDE KURULAN PLATFORMU ZAFER BAYRAMI ETKİNLİĞİ İÇİN OLDUĞUNU SANMIŞTIM.. İNANMAMIŞTIM ZATEN , SÜNNETMİŞ ,ALLAHTAN ÇELENK KOYARAK GÜNÜN DEĞERİNİN FARKINA VARILMASINI SAĞLAYAN,KİŞİLER MUHAKKAT VE SÜREKLİ OLACAK! ÇELENK KOYMA YASAĞINI KİMİN GETİRDİĞİNE BAKTIĞIMIZ ZAMAN! AMAÇ VE YARATMAK İSTEDİKLERİ HUZURSUZLUĞUN SAHİBİDE ORTAYA ÇIKMIŞ OLACAKTIR!BU TİP YASAK VE DİKTALARLA VATANDAŞA SOĞUKLUK VERMEKTEN BAŞKA BİR NİYETLERİ OLMADIĞININ SONUÇLARINI DEVEMLI GÖRMEKTEYİZ!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaklaşık 400 gündür Silivri Cezaevi’nde bulunan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin
Sıradaki Haber Köseler davası bilirkişi raporuna mı kilitlendi?