Beykoz Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, Beykoz Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl aralık ayında düzenlenen kent tarımı sempozyumunun 1 günlük maliyetinin yaklaşık 1 milyon lira olduğunu bildirdi.
Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Beykoz Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, nisan ayındaki meclis oturumunda sempozyum bedelinin ne kadar olduğuna dair soru yönelttiğini söyledi.

-"1 gün için 852 bin 100 lira ödendi"
Sataloğlu, "Nisan ayında Beykoz Belediye meclis oturumunda, 1 gün süren kent tarım sempozyumu için ödenen hakkediş tutarı ne kadar diye sormuştuk. Ve cevap geldi. 1 gün süren tarım sempozyumu için ödenen tutar 852 bin 100 lira + KDV. Yani yaklaşık 1 milyon liraymış" ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi