Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Çiğdem sporda antrenman eksenli hazırlık maçları

İstanbul 1. Amatör Ligde Beykoz’u temsil etmeye hazırlanan takımlardan olan Çiğdemspor, antrenman eksenli hazırlık maçları belirlenen çerçevede devam ediyor.

İstanbul 1. Amatör Ligde Beykoz’u temsil etmeye hazırlanan takımlardan olan

Sancaktepespor ile yaptığı hazırlık maçının ardından Dost Beykoz Spor Servisine görüşlerini aktaran Boğaziçi ekibinin Başkanı Uğur Gökdemir, "öncelikle şunu belirtmek isterim ki hazırlık maçlarında alınan sonuçlar ile lig maçlarının havası çok farklı. Bunun sayısız örneklerini görmek mümkün” dedi.

Hazırlık döneminde aldıkları skorlara takılıp kalma düşüncesinde olmadıklarını ifade eden Başkan Gökdemir, “antrenörümüz maçlarda tüm futbolcuları sahaya sürüp son durumlarını görmek istiyor. Sancaktepe maçına da öyle bakıyorum. Hakan Karzaoğlu Hoca iyi bir kadro kurmuş grubunda üst sıraları zorlayacak futbolcuları bir hayli fazla. Misafirimiz oldukları için de teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

cigdem 3 SbybrAu6Co

Başkan Gökdemir, görüşme sonrası Dost Beykoz Spor Müdürü Talip Ercan'a Spor Müzesi için Kulüp eşofmanı hediye etti. Talip Ercan ise Gökdemir’e teşekkürlerini bildirdi.

Spor Servisi