Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Çavuşbaşı revize imar planları askıya çıktı

Beykoz Çavuşbaşı bölgesinde 6 mahalleyi kapsayan nazım imar planı revizyonu ve koruma amaçlı uygulama revizyonları yayınlandı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğünün sitesinde yayınlanan duyuruda, Çengeldere, Fatih, Yavuzselim, Baklacı, Çiftlik ve Görele Mahalleleri 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı revizyonu ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama revizyonu 1 ay süre ile askıda kalacak.

Çavuşbaşı bölgesi mahallelerinin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı revizyonu ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama revizyonu imar planı bakanlığın 4 Mart 2022 tarih ve 3111928 sayılı oluru ile 1 No'lu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi uyarınca onaylandı.

Bahse konu olan plan, 3194 sayılı İmar Kanunu uyarınca 16 mart ile 14 Nisan 2022 tarihleri arasında bir ay süre ile İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosu ve web sitesinde eş zamanlı olarak 16 Mart 2022 tarihinde mesai saati başlangıcında askıya çıkarıldı.

İtirazların İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne yapılabileceği ifade edildi.

Planları indirmek için tıklayın.

Haber Merkezi