Beykoz Belediyesi’nin yıkım mesaisi sürüyor
Çarşamba günü Beykoz’un 3 mahallesi Örnekköy, Paşamandıra ve Alibahadır’da önceki dönemlerde yapılan kaçak yapıların yıkımını yapan Beykoz Belediyesi’nin mesaisi devam ediyor.
Beykoz Belediyesi ekipleri bu sabah saatlerinde iş makineleri ile geldikleri Zerzevat Mahallesi’nde yıkım gerçekleştirirken, çok sayıda çevik kuvvet polisi de güvenlik önlemi aldı.
Zerzevat Mahallesi’nde 3 katlı binanın yıkımı Beykoz Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi.
Yıkım yapılan binanın daha önce de olduğu ancak Yapı Kayıt Belgesi bulunmadığı öğrenilirken, yürütmeyi durdurma kararı olmasına rağmen yıkım gerçekleştirildi.
Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde de mevcut binaya ek olarak yapılan çatı katı Belediye ekiplerince yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre Beykoz Belediyesi ekiplerinin özellikle köyler bölgesinde kaçak yapıları yıkmak için sıkı çalışması devam ediyor.