Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Belediye sporcusu Türkiye ikincisi oldu

Ankara’da gerçekleşen Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Beykoz Belediye Takımı sporcularından Dilara Şirin Türkiye 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ankara'da gerçekleşen Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Beykoz Belediye Takımı sporcularından Dilara

Beykoz Belediyesi Taekwondo Takımında yer alan isimlerden Dilara Şirin müthiş bir mücadele maratonu yaşadı. 2007 Beykoz Doğumlu olan başarılı sporcu 7-14 Temmuz Tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Şampiyonada aralarında birbirinden zorlu rakiplerin bulunduğu 59+ Kiloda 116 sporcu arasından final müsabakasına kadar mükemmel bir performans çizerken, toplamda 6 karşılaşmasından galibiyetle ayırdı.

bel spor2 b5c8obvbwN

Final karşılaşmasında İzmir Ege Işık Spor Kulübünden Gül Efe ile müthiş bir mücadele çıkaran başarılı sporcu hakemlerin tercihinin ardından tatamiden mağlup ayrılırken Türkiye 2.’lik unvanını elde etti.

Spor Servisi