Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Murat Miniç’in konuyu saptırmaya yönelik ifadeleri dikkati çekerken, gözaltı sürecinde Fidan Gül’ün yanında olmak istediklerini o nedenle Gül’ün evinde olduğu imasında bulunan Miniç şöyle dedi:
Beykoz Kamuoyunun Dikkatine!
Bugün sabah saatlerinde mesai arkadaşımız ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Fidan Gül’ün göz altı sürecinde yanında olmak için sabah 08 sularında ikamet adresine intikal ettik.
İfadeye çağrılması halinde rahatlıkla gidip ifade verecek olan mesai arkadaşımız haksız bir şekilde gözaltına alınmıştır. Gün içinde avukatlarımız ifade sürecine katılmıştır. Altı boş mesnetsiz iddialar sebebiyle belediye başkan yardımcımız gözaltında tutulmaktadır.
Yarınki savcılık ifadesinden sonra serbest bırakılıp görevinin başına ve aramıza döneceği aşikardır.
Bunun dışındaki kamuoyunu yanıltıcı, çirkin ve ahlaksız iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.
Adli süreç tamamlanınca konu ile ilgili gerekli açıklamalar Beykoz kamuoyu ile paylaşılacaktır…
Siz kıymetli Beykozlu hemşerilerimin bilgilerine sunarım. Saygılarımla
Bilgehan Murat MİNİÇ / Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı
İLGİLİ HABER: Beykoz’da Bilgehan Murat Miniç sayfası kapandı