Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Balı Afrin’de Mehmetçiğe şifa olacak

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı’na destek olmak amacıyla Beykozlular Hatay Reyhanlı’da Mehmetçiği ziyaret edecek.

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı’na destek olmak amacıyla Beykozlular

Askerlerimize hediye edilmek üzere, Beykoz’dan bölgeye götürülecek olan 1453 kavanoz bal Hatay İl Jandarma Komutanlığı’na teslim edilecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’nun 20 Ocak 2018 tarihinden bu yana birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’na destek olmak üzere Beykozlular 7 otobüsle Hatay’a yola çıkıyor. Oluşturulan Tampon Bölge’de askerlerimiz ve yetkililerle görüşecek Beykoz kafilesine Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek öncülük edecek.

afrin asker2 Ok7ATKOwe1

Afrin’de görev yapan askeri ziyaret edeceklerini söyleyen Başkan Çelikbilek, “Zaferleriyle gurur duyduğumuz kahramanlarımıza güç ve şifa verecek Beykoz balını komutanlarımıza teslim edeceğiz. Desteğimizi ve inancımızı yerinde haykıracağız. Dualarımız her zaman onlarla birlikte olacak.” ifadelerini kullandı.

afrin asker kb75WumXc

16 Mart Cuma akşamı saat 21:00’de Beykoz Belediyesi önünden yola çıkacak kafile, Hatay’da Reyhanlı Tampon Bölgesi’ni ve Hassa ilçesini ziyaret ederek, mültecilere ve askerlere çeşitli hediyeler takdim edecek.

Haber Merkezi