Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Anadolu Sarıyer’e de yenildi

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadelesini sürdüren Beykoz Anadolu A.Ş, seyirci yasağıyla karşılaştığı Sarıyer deplasmanında 3-2 yenildi.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadelesini sürdüren Beykoz Anadolu A.Ş,

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda 15.30'da başlayan karşılaşmada ilk golü Metincan Cici ile 27. dakikada Beykoz Anadolu bulurken, Sarıyer cevabı 38. dakikada Kemal Rüzgar ile verdi.

İlk yarının tamamlanmasına 3 dakika kala Emre Yeşilyurt ile 2. golü bulan Sarıyer, 45 dakikayı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beykoz Anadolu A.Ş, 52. dakikada Sedat Şahintürk ile beraberliği yakalasa da Sarıyer 58. dakikada Çağlayan Menderes ile 3. golü bularak boğazın diğer yakasındaki rakibini 3-2'lik skorla geçti.

 İstanbul Boğazı'nın taraflarının karşılaştığı 90 dakikada Can Cengiz, Mücahit Değermenci, Ali Uğurtan Demirtaş ve Batuhan Bayar düdük çaldı.

Haber Merkezi