Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkomutan Beykoz’da yağmur altında anıldı

Gazi Mustafa Kemal ATATÜK, vefatının 86. Yıl dönümünde Beykoz’da saygıyla anıldı.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜK, vefatının 86. Yıl dönümünde Beykoz’da saygıyla

Yoğun hava muhalefetine rağmen ATA’yı anmaktan geri durmayan İlçe Protokolü Beykoz Belediyesi önündeki Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

15 Temmuz Şehitler Meydanındaki Anma Programında, Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Boğaz Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, STK ve siyasi parti temsilcileri hazır bulundu.

komutan beykoz 8 HsiJ1aENRq

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Beykoz’da da saat 09’u 05 gece hayatın olağan akışı kendisini ATA’ya saygıya bıraktı. Sirenler ve kornalar çaldı. Araçlar güzergâhları üzerinde kontak kapattı. Bir dakika süre ile Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e saygının gereği herkes esas duruşa geçti. Saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada ise gönderde olan Türk Bayrakları yarışa indirildi.

komutan beykoz 9 XpyiFPOAb

Yine Beykoz Belediyesi’nin daha önce duyurduğu gibi İstanbul Boğazında ATA’ya saygı dalışı yapıldı.

Dalış Gruplarının Beykoz sahilinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri açtığı programda, tekneler ve yelkenliler de Türk bayraklarıyla saatlerin durduğuna işaret etti. ATA’ya saygı dalışı sırasında Beykoz sahilinde renkli görüntüler oluştu. Vatandaşlarda deniz üzerindeki etkinliği hayranlıkla izledi.

komutan beykoz 3 pDF3mdESUq

Beykoz’da ATATÜRK’ü Anma programlarına Soğuksu Mahallesindeki Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde devam edildi. Buradaki programa da İlçe Protokolü eksiksiz katıldı. Programda, öğrenciler solo şarkı performansları sergilerken, koro Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Yine öğrenciler tarafından drama ve müzik dinletileriyle birlikte harmandalı sergilendi.

Yine Atatürk Haftası kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

komutan

Kaymakam Sözer, “Rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz”

Atatürk’ün vefatının 86. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer ise Gazi Mustafa kemal Atatürk’ü Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını söyledi.

Kaymakam Sözer mesajının devamında, “Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak Türkiye’yi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tüm değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz.” dedi.

Haber Merkezi