Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Beykoz’a ruhsat dağıtmaya devam ediyor

Beykoz Belediyesi’ne ruhsat talebinde bulunan ve başvurusu kabul edilen şirketlerin belgeleri, bizzat Başkan Çelikbilek tarafından teslim edildi.

Beykoz Belediyesi’ne ruhsat talebinde bulunan ve başvurusu kabul edilen şirketlerin

Beykoz’un çeşitli noktalarında yeni açılan işyerlerine ruhsat dağıtımı programına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, Ruhsat ve Denetim Müdürü Ömer Çelik ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

“İşletmelere yönelik denetimlerin takibini sürdüreceğiz

Başkan Çelikbilek, “Hizmet kalitesini artırarak sürdürdüğümüz ve vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuğumuz çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamdaki hizmetlerimizden biri de, bize başvuruda bulunan yeni işletmeleri yerinde ziyaret ederek ruhsatlarını teslim etmektir. Böylece esnaf memnuniyetini de gözeterek, prosedüre uygun olarak çalışan firmalarımızın sayısının artmasına destek oluyoruz. İşletmelere yönelik denetimlerin takibini periyodik olarak sürdüreceğiz.” diye konuştu.

baskaninbeykozruhsatdagitimisuruyor

Ruhsatlarını işyerinde teslim almaktan memnun olan esnaf, uygulama dolayısıyla Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Haber Merkezi