Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Beykoz öğretmenleri unutmadı

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle bu yıl buruk kutlanan 24 Kasım’da öğretmenleri unutmadı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, tüm dünyayı

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle bu yıl buruk kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı. Dilmaç, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Eğitim Bir Sen Beykoz Şube Başkanı Bayram Atakoğlu’nu ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

ak ziyar 8qJWTarkqz

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl buruk kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimizi unutmayan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları İlçe Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Furkan Çeliker ile ilçe yöneticileri Yasemin Şireli ve Fatih Yılmaz’ın katılımlarıyla sembolik ziyaretler gerçekleştirdi.  

ak ziyar 2W5n5FWA9h

Dilmaç ve beraberindeki heyet, Beykoz’da görev yapan tüm eğitim öğretim camiası adına sembolik olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Eğitim Bir Sen Beykoz Şube Başkanı Şehit Er Ersin Güner Okul Müdürü Bayram Atakoğlu’na çiçek sunarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

ak ziyar w7cHKplOcw

Hanefi Dilmaç: Tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum

Ziyarette koronavirüs salgını nedeni ile uzaktan eğitime devam eden okullarla ilgili bilgi alan İlçe Başkanı Dilmaç, bu dönemde eğitimin aksamaması için önemli sorumluluklar üstlenen, uzaktan ve yüz yüze eğitim sürecinde gayret ortaya koyan tüm öğretmenlere şükranlarını sundu. Dilmaç sözlerinin devamında ise şunları söyledi; “Pandemi tedbirleri sebebiyle kalabalık bir şekilde bir araya gelemesek de, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Eğitim Bir Sen Beykoz Şube Başkanı Bayram Atakoğlu nezdinde tüm öğretmenlerimiz ile bir araya gelmiş gibi olduk. Başta güzel ilçemiz Beykoz olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Haber Merkezi