Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Beykoz gençliği mavi yelekleri giydi

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları’ndan Zerzevatçı Mahallesi’nde hane ziyaretleri… Mavi yeleklerini giyen AK Partili gençler, bölgede adeta seçim çalışması yaptı.

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları’ndan Zerzevatçı Mahallesi’nde hane ziyaretleri... Mavi

AK Parti Beykoz gençliği mavi yelekleri giydi

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları’ndan Zerzevatçı Mahallesi’nde hane ziyaretleri… Mavi yeleklerini giyen AK Partili gençler, bölgede adeta seçim çalışması yaptı.

ak parti beykoz gencligi mavi yelekleri giydi 1 scaled e1764603846461

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Aktürk öncülüğünde Zerzevatçı Köyü Mahallesi’nde kapsamlı bir hane ziyareti gerçekleştirdi. Mahallede kapısı çalınmadık ev bırakmayan ekip, vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinledi.

Ziyaret boyunca mahalle sakinlerinin gündelik hayatlarına dair sorunlar, yerel ihtiyaçlar ve çözüm bekleyen konular tek tek not alındı. Gençlik Kolları üyeleri, ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarla sürekli temas halinde olacaklarını, her hane ziyaretinin kendileri için değerli olduğunu ifade etti.

ak parti beykoz gencligi mavi yelekleri giydi 3 e1764603876139

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Aktürk, ziyaretlerin amacının sadece seçim dönemleriyle sınırlı olmayan, sürekli ve gönül bağı kuran bir siyaset anlayışını güçlendirmek olduğunu belirtti. Aktürk, “Vatandaşlarımızın dertlerini, beklentilerini yerinde dinlemek ve çözüm önerilerini ilgili birimlere iletmek bizim en önemli görevimiz. Zerzevatçı Mahallesi’nde çok güzel bir ilgiyle karşılandık. Tüm hemşerilerimize kapılarını ve gönüllerini açtıkları için teşekkür ederiz.” dedi.

ak parti beykoz gencligi mavi yelekleri giydi 2 e1764603899931

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları, benzer ziyaret programlarının ilçe genelinde devam edeceğini duyurdu.