2500 öksüz ve yetime bayram sevinci

  • 0
  • 6646
2500 öksüz ve yetime bayram sevinci
2500 öksüz ve yetime bayram sevinci
2500 öksüz ve yetime bayram sevinci

Beykoz Toplumsal Destek Merkezi (TODEM)’de yetim, öksüz, şehit çocuğu ve ihtiyaç sahibi 2 bin 500 çocuğa bayramlık giysileri dağıtılmaya başlandı.

Beykoz Belediyesi’nin sosyal dayanışma merkezi TODEM, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklara bayram sevinci yaşatıyor.

Sosyal Masa ekipleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklar anne ve babalarıyla merkeze gelerek elbiseden ayakkabıya, pantolondan gömleğe, etekten tişörte bayramlık giysilerini seçiyor.
 
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile eşi ve Hakeder Derneği Başkanı Ayşe Çelikbilek, belediye başkan yardımcıları ve TODEM Sorumlusu Sevim Gülşen merkezdeki bayramlık dağıtımına katılarak yetim ve öksüzlerin sevincini paylaştı.
 
Başkan Çelikbilek, bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederek, TODEM’in bir köprü görevini yürüttüğünü ve her yıl bayramlarda, eğitim öğretim dönemlerinde 2 bini aşkın çocuğu sevindiklerini belirtti.
 
Bayramı yeni giysileriyle karşılamanın heyecanını yaşayan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.
 
 
Bağış Kabul Ediliyor
 
İhtiyaç sahibi aile ve kimseleri sosyal yaşama dâhil etmek, dezavantajlı kimselerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve eğitim desteği sağlamak üzere yılın 365 günü aktif olarak faaliyet gösteren merkez ilçe sakinlerinin iyilikte dayanışmasına da öncülük ediyor.
 
İlçedeki yaşlı, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi kimselere birinci ve ikinci el giysi yardımında bulunan TODEM, hayırsever vatandaşların nakdi yardımları ile giysi bağışlarını kabul ediyor.
 
Adres: Tokatköy Mahallesi Sultanaziz Cad. No:111/A BEYKOZ
 
Tel: 0 216 323 44 20
 
Haber Merkezi
Beykoz’da bir insan… Gülay Demirel
Önceki Beykoz’da bir insan… Gülay Demirel
Başkan Köseler’e başarılar dilerim
Sonraki Başkan Köseler’e başarılar dilerim
Yorumlar (0 Yorum)

Bu içeriğe yorum yapılmadı, yorum yapmak ister misin?

Yorum Yaz