Asım ÖZDEMİR
  • 03/03/2020 Son günceleme: 03/03/2020 20:20
  • 7.495

BEYKOZ SPOR 1908 AŞ: Sayın Zeki Aksu Başkanlığında sezona yeni yönetim, yeni teknik ekip ve yeni bir kadroyla başlandı.  Antrenör olarak Aydın Durmuş, geçen yıl başarılı olduğu kulüpten transfer edilerek Teknik sorumluluğa getirildi. İlk yarı maçlarında takım pek de istediği sonucu elde edemedi. Ocak ayında başlayan 2. transfer döneminde takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeler yapılarak ikinci yarı maçlarında başarılı oldular ve grubu ikinci olarak tamamlayarak süper amatör lig klasman gruplarına kaldılar. Bu arada Zeki Başkan önderliğinde iki kez olağanüstü genel kurul yapılarak yönetime ve kulübe gerekli olan destek sağlandı. Böylelikle klasman grubu maçlarına daha güçlü bir kadro ve yönetimle takım daha da güçlenerek yoluna devam edecek olumlu sinyalleri verdi. Ben de İlçemizin Lokomotif kulübüne klasman gurubunda başarılar dilerim. Yönetim kurulu ve taraftalar inandılar inşallah başaracağız.

Beykoz spora 1908 AŞ kulübünün ait deniz kenarındaki yerin hala atıl vaziyette durması içimizi cızlatıyor bu yerin bir an önce yapılarak Beykoz Spor 1908 AŞ ye verilmesini bekliyoruz.

ORTAÇEŞME SPOR:  Yönetimin başarılı bir sezon geçirmek görüş ve düşünceleriyle sezona Çetin Nalbantoğlu’nun Teknik sorumluluğunda erken başladılar ve Ağrı’da kampa girdiler, yapılan çalışmalar sonunda erken form tutan takıma eleştiriler gelmekte gecikmedi ve çabuk formdan düştüler görüşleri ağırlık kazandı. Son hafta ligde kalmayı başardılar. Gruplarında en fazla gol atarak gol kralı olan Santrafor Murat Ulu faydalı oldu ve ara transferde Beykoz spor a geldi. Bir diğer ümit bağlanan futbolcuları Murat Kaba’ da sakat olduğu için maçların çoğunda yer alamadı. Yönetim kurulu ve özelliklede Genel Kaptan Serkan’ın büyük gayretleri oldu.

PAŞABAHÇE SPOR: Sezona Mustafa Pekdemir’in Teknik sorumluluğunda başladı. Genç bir takımla lige başlandı ancak istedikleri performansı yakalayamadılar. Bu durumda ilk alınacak önlem olarak Teknik Sorumlu değişikliğine gittiler ve Gökhan Baladın’ı teknik sorumluluğa getirdiler. Bu liglerin tecrübelisi Gökhan Hoca ile takım çıkışa geçtiyse de şampiyonluktan koptular. Takımın Ligde kalması kesinleşince de takımın başına Aşkın Karadeniz Hoca getirildi ve ligi ortalarda bitirdiler. 

SOĞUKSU SPOR: Maddi imkânsızlıklardan dolayı önceleri lige girmek istemediler. Ancak yönetim son bir özveri örneği göstererek Takımın başına Mustafa Ülker’i Teknik sorumlu olarak getirdi. Daha sonra öncelikle kendi semtlerinin ve çevredeki gönüllü genç futbolculardan oluşan bir takım kurdular. Bu istek ve arzuyla çalışmalara başlayan takım lige fırtına gibi girdi. Üst üste galip gelerek herkesi şaşırttılar moral buldular ve zoru başararak ligde kaldılar. Soğuksu Spor yönetimi ve takımını kısıtlı maddi olanaklarla elde ettikleri büyük başarı nedeniyle candan kutlarken, paralı takımlarımıza da örnek olmalarını dilerim.

İSTANBUL MESUDİYE SPOR: İlçemizin bu güzide takımı da sezona çok geç başladı. Ligin başlamasına çok az bir süre kala ancak oluşturulan takım bir ya da iki çalışmayla lige başladı. Hatta futbolcular başka takımların antrenmanlarına çıkarak form tutmaya çaba gösterdiler. Sezona Dinçay Atmaca Hoca ile başladılar ve antrenmanlarını Paşabahçe ve Kanlıca sahalarında sürdürdüler. Erken teknik Adam değişikliğine giderek takımın başına geçen sezon başarılı bir sezon geçiren Onur Atilla’yı teknik sorumluluğa getirdiler. Ligde çok iyi maçlar çıkardılar hatta bir ara şampiyonluğa aday bile oldular. Ancak daha sonra biraz performans düşüklüğü yaşadılar.  Sonuçta ligi çok iyi bir yerde tamamladılar.

KAVACIK SPOR: Geçen sezon kadrosunda bulunan futbolcuları dağıtmadan, diğer bir deyişle Kadro istikrarına koruyarak gerekli görülen mevkilere birkaç yeni oyuncu alarak Murat Yılmaz’ın Teknik sorumluluğunda sezona girdiler. Çok genç ve dinamik bir kadroyla ilk oynadıkları 7 maçta yenilmeden lige çok iyi bir başlangıç yaptılar. Ancak ikinci yarı maçlarında düşüş başladı ve takımın kaderi oynayacakları son maça kaldı. Son maçta galip gelmeleri halinde Klasman gruplarına kalacakları maçta güzel bir oyunla galip gelerek Klasman grubuna kaldılar.

Kulüp Başkanı ve takım kaptanları Bedri Güntay’ın maddi ve manevi destekleri ve emekleri takdire şayandır. Son üç maçta oynamamasına rağmen takım arkadaşlarını yalnız bırakmaması ve onlara verdiği destekle ve sağladığı moral motivasyonla başarının paydaşı oldu. Kavacıkspor’a bizler de Klasman grubunda başarılar dileriz.

TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR: Cumhuriyetin ilk dönemlerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Ankara da kurulan daha sonra İstanbul da Şubesi açılarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Kolejimiz, Beykoz Acarlar Mahallesinde ki yerleşkesinde eğitim faaliyetlerinin yanında diğer sosyal ve sportif aktiviteleriyle de fark yaratan bir Okul niteliğinde. Sezona mağlubiyetle başlamalarının ardından Vedat Ateş’in Teknik sorumluluğa getirilmesiyle seri galibiyetler almaya başladılar. Bu sezon bir Beykoz takımı olarak en çok Beykozlu gençlerin oynadığı tek takım hüviyetini de aldı. Başarılı olarak guruplarını Şampiyon olarak tamamladılar ve klasman grubuna kaldılar. Bu güzide takımımızın yaşadığı bir diğer sevindirici olay da gol kıralı olan yılların tecrübeli futbolcusu Yasin Sakaloğlu’nun da bu başarısı oldu. Klasman grubunda başarılar dilerim

ÇAVUŞBAŞI SPOR: Takım sezona Erdal Hoca teknik sorumluluğunda erken başladı. Güçlü takımların bulunduğu bir gurupta yer almaları ve iç saha maçlarında avantajlarını kullanamamaları nedeniyle sonuçlar iyi olmadı. Erdal Hocanın istifasıyla yerine Kadir Gemici Teknik sorumluluğa getirildi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Süper amatör ligdeki ilk deneyimlerinde Kümede kalarak başarılı oldular.

Bana göre bu yıl en büyük kazançları Alt Yapı Teknik sorumluluğuna getirilen Osman İnan olmuştur.

ÖNEMLİ NOT: 2012 yılında Nakdi yardım yasası çıktıktan sonra her yıl Beykoz amatör spor kulüplerine yapılan nakdi yardım seçimlerde verilen vaatler de olmasına rağmen 2019 Yılında amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılmadı. Amatör spor kulüplerimizin 2019 yılı için amatör spor kulüplerinin nakdi yardım alacağı bakidir. Bekliyorlar. 

Yazarın Yazıları
Yorumlar (0 Yorum)

Bu içeriğe yorum yapılmadı, yorum yapmak ister misin?

Yorum Yaz