2017’de hangi birim ne kadar yatırım yapacak

  • 0
  • 7023
2017’de hangi birim ne kadar yatırım yapacak
2017’de hangi birim ne kadar yatırım yapacak
2017’de hangi birim ne kadar yatırım yapacak
2017’de hangi birim ne kadar yatırım yapacak

Beykoz Belediye Meclisi'nin Haziran Olağan toplantılarının sonuncu birleşimi gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından başlayan Beykoz Belediyesi Haziran Olağan toplantılarının üçüncü birleşimi, geçen toplantılarda komisyonlara gönderilen tekliflerin raporlarının oylamasıyla devam etti. İlk olarak 2017 yılı Yatırım Teklifleri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oylanırken, CHP'nin itirazı sonrası karar oyçokluğuyla alınmak zorunda kaldı.

Buna göre 2017 Bütçe hazırlık çalışmaları kapsamında Fen İşleri'nde 47 milyon 500 bin lira, Ulaşım Hizmetleri'nde 2 milyon 800 bin lira, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde 15 milyon 734 bin lira ve Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde de 1 buçuk milyon liralık yatırım yapılması kararlaştırıldı. İkinci olarak Kadro Teklifleri hakkındaki Hukuk Komisyonu raporu oylandı ve yine CHP'nin itirazıyla oyçokluğuyla kabul edildi.

Alibahadır C Tipi Mesire Alanı, 2016 yılı yardım talebi ve Çubuklu Mahallesi 811 Ada 4 Parsel hakkındaki Hukuk Komisyonu raporları, 3, 4 ve 5. madde raporları olarak okundu ve üçü de oy çokluğuyla kabul edildi.

Alman vekile hemşerilik beratı

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirilen Meclis Toplantısı'nda 'öneri' olarak sunulan ve Hukuk Komisyonu'nda görüşülen Alman Federal Meclisi Üyesi Bettina Irene Kudla'ya Fahri Hemşerilik verilmesi konusu karara bağlandı. Meclis toplantısında konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Alman Federal Meclisi'nde oylanan sözde Ermeni tasarısına 'aleyhte' oy kullanan tek Vekil olan Bettina Kudla'ya Fahri Hemşerilik payesi ve beratı verileceğini kaydetti. Tasarıya "Meclisin görevi tarihle ilgili yorum yapmak değildir" sözleriyle reddeden Hıristiyan Demokrat Parti Milletvekili Bettina İrene Kudla'nın Beykoz'dan gönderilen beratı memnuniyetle kabul etmesi bekleniyor.

Türk kökenli vekillere kınama

Son olarak Alman Federal Meclis Üyesi Bettina Irene Kudla'ya Fahri Hemşerilik unvanı verilmesi ve yine aynı Meclisten sözde Ermeni tasarısı lehinde oy kullanan Türk kökenli vekillere Beykoz Halkı adına kınama mektubu yazılması hakkındaki Hukuk raporu da bu kez CHP'lilerin de onayıyla oybirliğiyle Meclis'ten geçti.

Haber Merkezi

Beykoz’da gönül sofrasına dar gelirliler oturdu
Önceki Beykoz’da gönül sofrasına dar gelirliler oturdu
CHP Beykoz İlçe Başkanı Dost Beykoz'a konuştu
Sonraki CHP Beykoz İlçe Başkanı Dost Beykoz'a konuştu
Yorumlar (0 Yorum)

Bu içeriğe yorum yapılmadı, yorum yapmak ister misin?

Yorum Yaz