2014 Yerel Seçimleri bizim için önemli

  • 0
  • 12457
2014 Yerel Seçimleri bizim için önemli
2014 Yerel Seçimleri bizim için önemli
2014 Yerel Seçimleri bizim için önemli
2014 Yerel Seçimleri bizim için önemli
2014 Yerel Seçimleri bizim için önemli

Beykoz Baca Mahallesi’nde faaliyet gösteren Görele İlçesi Kırıklı Beldesi Derneği, hanım üyelerinin de davetli olduğu kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Kuruderi, hanımların dernek faaliyetlerine katılmalarını isterken, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerinde Giresun camiası için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Beykoz’un yanı sıra çevre semtler de ki belde sakinlerinin de katıldığı kahvaltıya yoğun bir katılım olduğu gözlenirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hukuk Danışmanı Yaşar Parlak, Görele Federasyonu Başkanı Birol Kardaş ve Başkan Yardımcısı Muhittin Çelik’te Kırıklı Beldesi Derneği’ni bu faaliyetinde yalnız bırakmadılar.

Kahvaltı ikramının yanı sıra Görele yöresine ait kiraz turşusu, taflan (karayemiş) turşusu, fasulye turşusu kavurmalarının da bulunduğu sofralarda yapılan sıcak sohbetlerde Kırıklı Beldesi Derneği üyelerinin aralarında ki yakınlığı gösteriyordu. Özellikle hanımların memnuniyetinin gözlendiği toplantı da kahvaltı sonrasında Hakkı Melikoğlu tarafından yaptırılan duanın ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak kısa bir selamlama konuşması yapan Kırıklı Beldesi Derneği Başkanı Hüseyin Kuruderi, kahvaltıya katılan bayanlara teşekkür ederek, başka bir programa katılacakları için sözü GÖR-FED Başkanı Birol Kardaş’a devretti.

Görele Federasyonu Başkanı Birol Kardaş’ta bu kadar samimi bir ortamda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Kırıklı Beldesinin çalışmalarının tüm camiaya örnek olduğundan bahsetti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hukuk Danışmanı Avukat Yaşar Parlak’ta çok kısa selamlama konuşmasında dernekçilikte hanımların öneminden bahsederek Kırıklı Beldesi Derneği hanım üyelerini tebrik etti.

Kuruderi hanımlardan destek İstedi

Misafirlerin başka bir programa geçmek üzere ayrılmalarının ardından tekrar söz alan Kırıklı Beldesi Derneği Başkanı Hüseyin Kuruderi, derneği yapmış olduğu faaliyetlerden söz etti. Mayıs ayında yapılacak olan kongre de yönetim olarak devam kararı aldıklarını ancak, yönetime talip olacak başka isimler olursa da bundan memnuniyet duyacaklarını belirtti. Hanımların ve ailelerin önemli olduğunu belirten Kuruderi, hanımlar kolu faaliyetlerine de başlamak istedikleri ve bu konuda hanımlardan destek beklediklerini ifade etti.

2014 Seçimleri bizim için önemli

2014 yerel seçimlerinin Giresun camiası için önemli olduğunu ifade eden Kuruderi, dernek olarak bu konuda gerekli duruşu gösterdiklerini de sözlerine ekledi. Derneğin web sitesi ve facebook sayfasının aktif olduğunu da belirten Kuruderi, hanımların bu tür faaliyetlerin devamını istemesi üzerine sözü hanımlara devretti. Kahvaltıya katılan hanımların yanı sıra dernek üyelerinin söz alarak fikir beyan ettiği toplantı ileriki bir tarihte tekrar edilmek üzere sona erdi.

Sofulu Köyü Dernek Başkanı Yücel Alarçin, Göreleliler Derneği Başkan Yardımcısı Hakan Kılıç, Dikmen Köyü Derneği eski Başkanı Harun Pirgaip, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Kuruderi ve Dost Beykoz Genel Yayın Yönetmeni Bilgehan Murat Miniç’te toplantıya katılan isimler arasındaydılar.

Haber Merkezi

Beykoz, Selçuk Balcı'ya Doyamadı...
Önceki Beykoz, Selçuk Balcı'ya Doyamadı...
Beykoz'da çocuğunu kemerle gezdiren anne gündem oldu
Sonraki Beykoz'da çocuğunu kemerle gezdiren anne gündem oldu
Yorumlar (0 Yorum)

Bu içeriğe yorum yapılmadı, yorum yapmak ister misin?

Yorum Yaz