İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz'da vatandaşlara hitap ettikten sonra esnafı ziyaret edecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarın Beykoz'a bir ziyaret gerçekleştireceği kaydedildi.
İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ün gönderdiği mesajda İmamoğlu'nun Beykoz'daki programı da paylaşıldı.
Programa göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, 15.00-15.20 arasında Anadoluhisarı restorasyon incelemesi yapacak.
Başkan İmamoğlu, 15.30-15.50 saatlerinde de Çubuklu Şehir Hatları Bina ve Alan incelemesi yaptıktan sonra 16.00-16.25 saatleri arasında da R. Şahin Köktürk Spor Kompleksini ziyaret edecek.
İmamoğlu son olarak 16.30-16.45 saatleri arasında Çubuklu Mahallesi'nde açılan İmar ve Mülkiyet Ofisini ziyaret ederek daha sonra vatandaşlara hitap edecek.
Ekrem İmamoğlu Kavacık Mahallesi'nde esnaf ziyaretinin ardından ilçeden ayrılacak.
Haber Merkezi